Onze diensten

Volta helpt u bij het verbeteren van interne problematiek door middel van sterke interne communicatie. Wij bieden u de volgende diensten:

Inzicht

Volta geeft u vanuit een objectief perspectief inzicht betreffende de interne communicatie van uw organisatie en biedt u een basis voor verandering. 

Intern onderzoek

Wanneer u de samenwerking met ons aangaat, volgt er een kennismakingsgesprek. Na dit gesprek zullen wij het onderzoek starten. Dit onderzoek zal bestaan uit een observatiedag, een dialoogdag en indien nodig het uitzetten van een enquête. Volta hanteert een mensgerichte manier van onderzoek doen.  Na het onderzoek krijgt u een onderzoeksrapport met daarin de onderzoeksresultaten. Deze resultaten staan in het onderzoeksrapport op tastbaar niveau. Dit houdt in dat de rapporten zo geschreven zijn, dat ieder personeelslid binnen uw organisatie de boodschap kan begrijpen.

Veranderingsplan

Wanneer het onderzoeksrapport succesvol is overhandigd volgt het veranderingsplan met de daarbij behorende adviezen. Wanneer Volta het veranderingsplan heeft uitgewerkt, gaan wij met u in gesprek en passen voorstellen aan waar nodig.

Ondersteuning veranderingsproces

Naast het opzetten van een veranderingsplan, helpt Volta u ook bij de uitwerking hiervan. Tijdens deze laatste fase ondersteunen we managers/leidinggevenden met het juist uitvoeren van het plan en de hierbij horende kernboodschap. Wij zullen u gedurende de door u gewenste periode ondersteunen. Wel geeft Volta een indicatie van de door ons aanbevolen ondersteuningsperiode.