Over ons

Volta helpt u interne problemen binnen uw organisatie te (h)erkennen en aan te pakken, door middel van interne communicatie.

U kunt bij ons terecht als 1) uw interne communicatie goed is en u dit in de toekomst goed wilt houden, of 2) u problemen in de interne communicatie ervaart en deze wilt verhelpen. 

Volta neemt niet de rol van mediator aan, maar implementeert met management/leidinggevende het veranderingsplan en een sterke interne kernboodschap. Dit om interne vraagstukken zo adequaat mogelijk aan te kunnen pakken. Volta werkt alleen vanuit een eigen georganiseerd onderzoek om een zo objectief mogelijke schets en dus ook oplossing van de interne vraagstukken te kunnen bieden.

Volta geeft u vanuit een objectief perspectief inzicht betreffende de interne communicatie van uw organisatie en beidt u een basis voor verandering.


Het team achter Volta Interne Communicatie

Portretfoto van Roosje Barelds.

Roosje Barelds

Ik ben Roosje en ik ben de manager van Volta. Het is mijn taak om de interne processen van Volta in goede banen te leiden. Daarnaast schrijf ik teksten voor onze (online) kanalen. Dit betekent niet dat ik alleen intern zichtbaar ben: u zult mij zeker tegenkomen als consultant wanneer u met ons in zee gaat.


Portretfoto van Jessica van Loon.

Jessica van Loon

Ik ben Jessica en ik ben accountmanager van Volta. Mijn job is om onze diensten bij jou aan te bieden en met jou naar de beste oplossing voor interne communicatie te kijken. Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Kijk bij het contactformulier om een afspraak te maken voor een kop koffie en een kennismakingsgesprek


Portretfoto van Coen Versteeg.

Coen Versteeg

Ik ben Coen en mijn functie binnen Volta is consultant. Ik houd mij dus voornamelijk bezig met onderzoek en het geven van advies. Daarnaast beheer ik de website en ben ik contentcreator. Wilt u weten wie wij zijn en wat wij doen? Kijk op de ‘over ons’ pagina op de website.


Portretfoto van Bram Koops.

Bram Koops

Ik ben Bram en ik ben colsultant bij Volta. Ik houd mij voornamelijk bezig met het managen van de sociale media en het geven van adviezen aan de klanten! Benieuwd wat wij precies voor u kunnen betekenen? kijk voor meer informatie op de onze diensten pagina.